Metal rock forum

Metal rock forum

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: Paly Chodelka a Liquid Boogie - 22.1.2010
PoslaťNapísal: Uto 02. Feb 2010 2:01:48 
Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Last.fm: Kamahl19
V piatok 22. januára 2010 sa v popradskom klube RockFabric uskutočnila akcia, na ktorú sa nezabúda. V klube sa zišli tí, pre ktorých je meno Palo Chodelka synonymom kvality. Tento slovenský gitarový mág a neuveriteľný bubeník Lojzo Horník vystúpili vo formácii Liquid Boogie roll spolu s basgitaristom Tomášom Mastišom. Svoje vystúpenie rozdelili do dvoch celkov – v prvej časti odzneli melodické inštrumentálne skladby a v druhej sa k nim pridal Martin "Handrush" Androvič, ktorý ozvláštnil vystúpenie svojím spevom. V jednej piesni sa dokonca pridal aj Martinov kolega zo skupiny Brainscan Tomáš Šmida, pričom sa svojími špecifickými spevmi nádherne dopĺňali. Odzneli pôvodné „liquiďácke“ skladby i prevzaté verzie. Obecenstvu sa však stále málilo a pokrikom si vyžiadalo ešte dva prídavky. Prinášame vám niekoľko záberov od Daniela Lipára z tohto jedinečného koncertu.

Fotogaléria

Profil E-mail  

Predmet príspevku: Re: Paly Chodelka a Liquid Boogie - 22.1.2010
PoslaťNapísal: Uto 02. Feb 2010 17:56:39 
Užívateľ
Užívateľ

Škoda že som tam nebol ! Chodelka je gitarový talent a mám skoro všetky jeho albumy. Prvý raz som ho videl, keď uvádzal gitarovú školu na STV asi tak 10 rokov do zadu , jeho hra na gitare ma očarila.

Profil E-mail  

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2 ] 

Časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]

Hľadať:
Skočiť na: